Αθήνα: 210 6011640
Θεσσαλονίκη: 23920 72020
Εξυπηρέτηση μόνο πελατών χονδρικής
210 6003922
info@jmco.gr
08:00 - 16:00
Δευτέρα - Παρασκευή

Μικρών Ζώων

 • 0.00

  DEPO-MEDROL

  0.00

  Το DEPO-MEDROL 5ml συνιστάται για φλεγμονώδεις και αλλεργικές καταστάσεις.

 • 0.00

  VANGUARD 7

  0.00

  Το VANGUARD 7 είναι ένα πολυδύναµο εµβόλιο για την ανοσοποίηση των σκύλων.

  Συσκευασία: 1 dose.

 • 0.00

  VERSICAN PLUS DHPPI/L4R

  0.00

  To VERSICAN PLUS DHPPI/L4R είναι ενέσιμο εναιώρημα για σκύλους το οποίο βοηθάει στην ενεργητική ανοσοποίηση των σκύλων από ηλικία 8-9 εβδομάδων.

 • 0.00

  VERSIFEL FELV

  0.00

  To VERSIFEL FELV είναι ενέσιμο εναιώρημα για γάτες το οποίο βοηθάει στην ενεργητική ανοσοποίηση των ευπαθών γατών από την ηλικία των 9 εβδομάδων για να μειωθεί ο αριθμός των γατών που έχουν προσβληθεί από τον FeLV και παρουσιάζουν κλινικά συμπτώματα της σχετικής νόσου.
  Συσκευασία: 1 Δόση

 • 0.00

  VERSIGUARD RABIES

  0.00

  Το VERSIGUARD RABIES είναι ένα εμβόλιο για την ενεργητική ανοσοποίηση σε σκύλους, γάτες, βοοειδή, χοίρους, πρόβατα, αίγες, άλογα και νυφίτσες (ηλικίας 12 εβδομάδων και μεγαλύτερα) για την πρόληψη της λοίμωξης και της θνησιμότητας που προκαλούνται από τον ιό της λύσσας.

 • EQUILIS PREQUENZA

  Εμβόλιο για την ενεργητική ανοσοποίηση των ίππων από την ηλικία των 6 μηνών κατά της γρίπης των ιπποειδών με σκοπό τη μείωση των κλινικών συμπτωμάτων και της απέκκρισης του ιού μετά από φυσική μόλυνση, καθώς και για την ενεργητική ανοσοποίηση κατά του τετάνου με σκοπό την αποτροπή της θνησιμότητας.

  Συσκευασία
  1 δόση

 • LETIFEND

  Για τον ενεργό εμβολιασμό μη μολυσμένων σκύλων από την ηλικία των 6 μηνών για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης ενεργού λοίμωξης ή/και κλινικής νόσου μετά την έκθεση σε Leishmania infantum.

 • MYXO-RHD NOBIVAC

  Εμβόλιο για την ενεργητική ανοσοποίηση των κουνελιών, με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας και των κλινικών συμπτωμάτωντης μυξωμάτωσης, καθώς και την πρόληψη της θνησιμότητας εξαιτίας της αιμορραγικής νόσου των κουνελιών (RHD) που προκαλείται από τα κλασσικά στελέχη του ιού RHD. Παρέχει ανοσία κατά των δύο νοσημάτων για 12 μήνες μετά από έναν και μόνον εμβολιασμό.

 • RABIES NOBIVAC

  Αδρανοποιημένο εμβόλιο λύσσας για σκύλους, γάτες, ίππους, βοοειδή και νυφίτσες.